vrijdag 26 september 2014

LATELY - SEPTEMBER

Hallo daar! Ik laat weer even iets van me horen. De afgelopen weken heb ik het doordeweeks vooral druk gehad met de opstart van mijn specialisatie Politieke en Overheidscommunicatie, het maken van genoeg uren op mijn werk en het waar mogelijk onderhouden van mijn sociale leven. Gelukkig zijn de weekenden nog altijd van mij en daar probeer ik het meeste uit te halen. Wat heb ik zoal gedaan, gelezen, gegeten? Lees vooral verder!
Na een tijdje out of the game te zijn geweest, heb ik weer een yogales gevolgd. En wel bij een nieuwe yogaschool in de Oosterstraat genaamd Buddha Balance. Het was fijn om terug zijn op de mat en naderhand helemaal tot rust te zijn gekomen. Workout+meditatie ineen, ideaal!
Samen met een vriendin ging ik drankjes doen bij een van mijn favoriete hotspots in Groningen. Elkaar weer helemaal bijpraten onder het genot van wijn (afgewisseld met thee, vooruit). Van mijn moeder kreeg ik een nieuwe sjaal cadeau, perfect om mijn vaak grijze en zwarte ensembles wat op te fleuren. Op de achtergrond zijn twee van mijn andere favoriete sjaals te zien, de herfst is bij uitstek hun tijd om te shinen :-)
Groningen krijgt er steeds meer leuke tentjes bij, zoals No. 25 in de Oude Kijk in 't Jatstraat. Hier zat ik in de schattige zithoek te wachten op mijn smoothie to go. 
De leuke potjes waar ze bij No. 25 sapjes in serveren. Ook de broodjes en salades zijn daar trouwens zeer aan te raden!

Ik had mijn eerste rijles en dat moest natuurlijk op de foto om naar mam te sturen. Het ging helemaal niet verkeerd, hopelijk is dat een goede voorbode voor mijn rijkunsten later.
Nu het langzaamaan kouder wordt, drink ik weer volop thee. Deze groene thee met vanille vind ik 's ochtends vooral lekker, omdat het licht van smaak is. Gewoon bij de Lidl te koop trouwens.
Mijn lief en ik waren een jaar samen, reden voor een (eet)feestje dus. We gingen naar 't Gerecht in Heerenveen, daar kun je heerlijk eten voor een prima prijs. Als nagerecht had ik een chocoladesoufflé die helaas door gebrek aan licht niet op de foto is gezet. Maar geloof mij, ik was in de chocoladehemel! Het weekend van ons jubileum maakten we ook nog een roadtrip om het broertje van mijn vriend te bezoeken, die in een plaatsje tussen Bremen en Oldenburg woont. We besloten in Bremen te gaan eten en dat was een aangename verrassing. Veel terrassen bevinden zich aan het water, waardoor je een fijn uitzicht hebt. We maakten ook goed gebruik van de cocktail happy hour, margarita anyone?
Na de autorit naar huis waren we redelijk op (had vast niets te maken met de cocktails de vorige avond) en besloten we dus maar pizza te halen. Holy jalapeños, Batman! 
Het weekend erop gaf mijn vriendin Marleen samen met haar drie zussen een feest in Amsterdam en vooraf ging ik met een aantal meiden eten bij Spaghetteria. De pasta's en sgroppino's smaakten erg goed en heel hip Amsterdam liep er naar binnen dus we keken onze ogen uit. 
Wat favorieten van de maand september: een foxy top die ik tijdens Lowlands kocht / nagellak van Catrice in the kleur Feel the SpiRED / het boek We Were Liars van E. Lockhart, over een welgestelde familie die hun zomers op een eiland doorbrengt. Oh, the drama..

De komende tijd staat er weer genoeg op de planning waaronder een concert van First Aid Kit maandag in de Melkweg en een vijfdaags tripje naar Alicante in oktober. Maar genoeg over mij, waar kijken jullie naar uit? 

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2014 Smakelijk Leven