zaterdag 9 november 2013

DE SOEPWINKEL

Ik hoorde steeds vaker over een winkeltje in de Oude Kijk in 't Jatstraat, waar ze heerlijke soep zouden serveren. Toen twee vriendinnen van mij deze week beide enthousiast reageerde na een bezoekje aan de winkel, kon ik er niet meer onderuit. 

Tijdens koopavond op donderdag liep ik binnen in het schattige, kleine soepwinkeltje. Het is interieur doet gezellig aan, met barkrukken en een mix van soepkommen en -pannen die te koop zijn. Na wat vragen gesteld te hebben kwam ik erachter dat ze ook een veganistische soep verkochten, namelijk de wortelsoep, met gember en sinaasappel. Ik kreeg een goedgevulde kom, met een stuk donker pompoenpittenbrood ernaast. Ze had ook andere broodsoorten in de aanbieding, maar deze leek mij het lekkerst, ik heb echt een ding voor pompoenpitten. De soep was heerlijk gevuld en vrij pittig doordat er rode pepertjes in zaten. Ik heb me heerlijk volgegeten en kon daarna weer een avond aan de slag voor Ciné Premières. Ga vooral een keer langs bij deze fijne soepwinkel & get it while it's hot! 

Oude Kijk in 't Jatstraat 12
9712 EG Groningen
Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 18.00 u, op koopavond tot 20.00 u en op zaterdag van 12.00 tot 17.00 u. 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, dat ziet er gezellig uit! En nog vegan soep ook, ik ga snel heen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh daar loop ik ook wel eens langs, maar nog nooit binnen geweest!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2014 Smakelijk Leven