zondag 13 oktober 2013

The Guilty Pleasure Tag

Op de blog Team Confetti van Olga en Meike kwam ik The Guilty Pleasure Tag tegen. Zelf heb ik nog niet eerder een tag ingevuld en deze vond ik origineel bedacht en grappig om te lezen, dus ik dacht, waarom niet? Lees snel verder om te zien wat ik heb ingevuld!

Film: Bring it on


Deze film keek ik voor het eerst in Newport Beach, Californië met mijn nichtje van 8. Aan het einde van de vakantie kenden we alle zinnetjes uit ons hoofd en zongen we te pas en te onpas: "U-G-L-Y you ain't got no alibi, you ugly, hey hey, you ugly!" Denk Kirsten Dunst, cheerleading en een heleboel highschool drama. Het blijft voor mij gewoon een heerlijk foute puberfilm die je als meisje gezien móét hebben.


Serie: Family Guy


Deze serie komt zo vaak langs op Comedy Central (een van de weinige kanalen die ik wél kijk) dat ik inmiddels vrijwel alle afleveringen gezien heb. De zeer droge humor blijft grappig, ook al zijn de verwijzingen naar Amerikaanse popcultuur soms een beetje moeilijk te plaatsen. Baby Stewie vind ik by far het leukste personage, zie bovenstaand filmpje voor bewijs.

Muziek: Dolly Parton - Jolene


Iedere keer als dit nummer voorbij komt, blèr ik keihard mee. De zangeres heeft ook genoeg zelfspot, blijkt uit quotes als: 'It takes a lot of money, to look this cheap.' Dolly blijft mijn heldin!

 

Snack: grilled cheese

All day, erryday. 's Ochtends of 's avonds, je maakt mij altijd blij met een tosti. Wel liever op bruinbrood, met belegen of oude kaas en héél veel ketchup, maar ik vond dit plaatje te mooi om voor mezelf te houden. Ben ik trouwens de enige die vindt dat gesmolten kaas alles beter laat smaken?


Activiteit: windowshopping

Ik ga heel vaak zonder doel (of geld) de stad in. Even browsen, winkels in en uitlopen en kleding/accessoires passen. Het is een vorm van kwellende ontspanning; leuk maar het blijft moeilijk om spulletjes te laten hangen. Mijn regel is: als iets een paar weken in mijn hoofd blijft hangen dan mag ik het na zorgvuldige afweging toch kopen. Uitzondering blijft natuurlijk die impulsinkopen waarvan je ze achteraf goedpraat ;-)


Absurde verzameling: kruiden

Ik heb een behoorlijke verzameling kruiden inmiddels. Chilipeper uit Albanië, chai theekruiden uit India, you name it, I got it! Niet alles wordt even regelmatig tevoorschijn getoverd tijdens het koken, maar dat is iets waar ik wel op probeer te letten. Mijn meestgebruikte kruid is toch wel doodgewone peper uit de pepermolen.


Crush: Joseph Gordon-Levitt

Het kleine ventje uit 3rd rock from the sun en inmiddels een mega lekker ding. Bijkomend voordeel is dat de meeste van zijn films zoals 500 days of Summer, Looper, Inception en Don Jon (nu in de bios, ga ik nog over schrijven!) erg de moeite waard zijn. Zo kun je je lover meenemen onder het mom van: 'Super goede (actie)film, moeten we echt zien', terwijl wij wel beter weten ;-)

Kleding: Flowerpants

Deze broek heb ik bij de Zara gekocht toen ik op vakantie was in Mallorca. Geen moment spijt van gehad! Hij zit heerlijk, als een pyjamabroek, en met die mooie bloemetjes erop is het ook nog eens heel erg hipster-verantwoord. Alles voor mijn image, natuurlijk.

Dat was het voor The Guilty Pleasure Tag, erg leuk om in te vullen! Helaas ken ik nog niet zoveel bloggers omdat ik zelf pas net kom kijken. Heb je een blog en vind je het leuk om de tag over te nemen? Doe dat dan vooral en laat het me weten via een comment! 

2 opmerkingen:

Copyright © 2014 Smakelijk Leven