zaterdag 19 oktober 2013

Eens iets niet voor mezelf doen

Vandaag begint kinderfestival Cinekid bij ForumImages, gelijk met het begin herfstvakantie. In het kader van mijn stage ben ik verantwoordelijk voor het werven en begeleiden van de vrijwilligers tijdens Cinekid, erg leuk om te doen! Vandaag ga ik zelf ook een shift meedraaien als vrijwilliger, om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden en om te zien of vrijwilligers nog tegen dingen aan lopen, in de communicatie of anderszins.
Afbeelding via ForumImages

Ik loop al langer met het idee rond dat ik graag als vrijwilliger aan de slag wil in mijn gemeente. Op het moment heb ik het erg druk met stage en mijn bijbaan, maar vanaf februari heb ik meer vrije tijd en het lijkt me een goede manier om meer maatschappelijk betrokken te raken, anderen te helpen en (werk)ervaringen op te doen. Op de website van Vrijwilligers Groningen staan allerlei vacatures, je kunt in een bepaalde wijk zoeken en werk vinden dat goed aansluit bij jouw interesses en vaardigheden. Ik heb mooie plannen, nu nog even doorpakken en dan doe ik in februari/maart eens iets niet voor mezelf!

Heb jij ervaring met vrijwilligerswerk? Ik ben zo benieuwd naar ervaringen van anderen!

1 opmerking:

  1. Iets anders dan wat jij zoekt, maar vorige week voor de Dierenbescherming gecollecteerd. Niet mijn ding! Xjes Karine succes met iets vinden! Superleuk! Ik zit er ook over te denken (voor in Aussie)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2014 Smakelijk Leven