woensdag 18 september 2013

Practice and all is coming

When in Mallorca, do a backbend at the beach
 
Om zes uur vanavond ga ik weer naar mijn wekelijkse yogales. In september 2012 ben ik begonnen met lessen bij de yogastudio van Maxi in Groningen. Zij geeft voornamelijk Ashtanga Yoga en dat is mij vanaf dag 1 zeer goed bevallen. Dat wil niet zeggen dat het een eitje is, verre van, maar de manier waarop Maxi lesgeeft is zo fijn en bemoedigend dat ik elke les weer door kom. Ongeacht of een bepaalde houding me (weer) niet lukt of dat ik een slechte dag/week/maand heb. Daarnaast neemt Maxi echt de tijd voor haar studenten, elke les duurt negentig minuten en na afloop volgt vrijwel altijd een verhaaltje met een mooie boodschap. Zo loop ik elke week de studio uit met een ontspannen gevoel en een leeg hoofd. Ze geeft en host ook leerzame, verdiepende workshops waarop ze ingaat op verschillende aspecten van Ashtanga Yoga, zoals ademhalingstechnieken.

Wil je een yogales volgen en woon je in Groningen of omstreken, dan raad ik van harte de studio van Maxi aan. Ze is betrokken, erg professioneel en is constant bezig met het bijspijkeren van haar kennis. Ik zet hieronder haar website en contactgegevens, neem vooral een kijkje! Op haar website kun je ook lezen over de achtergrond en principes van Ashtanga Yoga. Ik kleed me snel om en ga die kant op, het is weer tijd voor mijn portie Ashtanga ;-)


Ashtanga Yoga in Groningen
Adres:
De Kranepoort
Kraneweg 13-2
Groningen
Website: www.ashtangaingroningen.com
E-mailadres: maxi@ashtangaingroningen.com
Ashtanga Yoga Therapy Facebookpagina 

3 opmerkingen:

  1. Thank you for exploring your yoga practice with me Sahar, and for sharing you dear words on your blog. Love & Peace, Maxi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave foto! Yoga is heerlijk, ik vergeet het helaas vaak.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2014 Smakelijk Leven