vrijdag 13 december 2013

Doen in 050 #2

Ik heb weer mijn lijstje klaar met dingen die ik graag zou willen doen dit weekend. Zoek jij nog inspiratie? Kijk verder! 

FILM
Inside Llewyin Davis is de nieuwe film van de broers Coen (O Brother, Where Art Thou, The Big Lebowski) en gaat over een folkzanger die zich in de jaren zestig staande probeert te houden in de New Yorkse folkscène. Ik heb gehoord dat het een tragikomische film is en daar houd ik erg van. Deze wil ik hoe dan ook zo snel mogelijk kijken. Check hier de trailer.

ForumImages
Hereplein 73
Groningen
www.forumimages.nl

ETEN
Je kunt nu bij elke vestiging van Bagels en Beans een half uurtje gebruik maken van een daglichtbril en dat is de uitgelezen mogelijkheid om wat hoognodige vitamine D binnen te krijgen. Daarnaast hebben ze natuurlijk heerlijke bagels, lekkere sapjes, cappucino's (à la soepkom formaat) en van die verslavende koffieboon chocolaatjes. Heb je nog meer redenen nodig om jezelf te trakteren? I think not.

Bagels & Beans
Zwanestraat 30
Groningen
www.bagelsbeans.nl

EXPOSITIE
Het is het laatste weekend dat de World Press Photo-tentoonstelling te zien is in de Aa-kerk in Groningen! Ik ben vier jaar op een rij gegaan vanaf dat ik in Groningen kwam studeren en was elk jaar weer onder de indruk van de prachtige foto's. De fotografen leggen nieuwsmomenten op een bijzonder manier vast en gunnen je zo een blik in een wereld die je kent van het journaal, maar zo veel menselijker gemaakt wordt.

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
Groningen
Entree €4,90 / €3,50 (studenten)

2 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd of je ook wat dingen van je lijstje hebt gedaan. De expositie lijkt me heel mooi en eten bij Bagels & Beans is natuurlijk altijd lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2014 Smakelijk Leven