vrijdag 1 november 2013

Doen in 050 #1

Vaak vlieg ik 's weekends het hele land door, om van alles te beleven op cultureel gebied. Maar ook in mijn eigen mooie stad wordt er genoeg georganiseerd, dus heb ik een overzicht gemaakt van wat voor leuks er (low budget) te doen is in Grunn dit weekend. Kun je het openbaar vervoeren een keer laten voor wat het is en een paar uur langer uitslapen - mits je in het hoge Noorden woont uiteraard.

EXPOSITIE
De Noorderlicht Fotogalerie toont van 26 oktober tot 24 november onder meer de drie series portretten A New Kind of Beauty, Days with My Father en Maybe van fotograaf en kunstenaar Philip Toledano. De foto's die te zien zijn op de site beloven heel wat, dus ga snel kijken nu het nog kan.
Noorderlicht Fotogalerie
Akerkhof 12
Groningen
Entree gratis
LIVEMUZIEK
Een avond livemuziek met nummers van heartthrob John Mayer. Heb je hem gemist toen hij onlangs optrad in Nederland? Dan is dit je kans om alsnog weg te zwijmelen bij Johns muziek!
Paleis Brasserie
Boterdiep 113
Groningen
Entree gratis
DANSEN
Elke vrijdag kun je bij het Cubaanse restaurant Hemingways salsadansen. Trek je leukste jurkje en hakken uit de kast, haal je wederhelft (of een vriendin) over, drink wat moed in en doe die voetjes van de vloer! Toegang is kosteloos en gegarandeerd dat je je ogen uitkijkt door alle salsa skills die getoond worden.
Hemingways
Kattendiep 23-1
Groningen
Entree gratis
FILM
De prachtige natuurfilm De nieuwe wildernis draait nog steeds bij ForumImages en op vertoon van je studentenpas betaal je €7,- voor een kaartje! Ik schreef al eerder over deze mooie film van Nederlandse bodem.
ForumImages
Hereplein 37
Groningen
Entree €9,- en studenten €7,-

Woon je niet in Groningen? Er is vast genoeg te doen bij jou in de omgeving wat betreft film, dansen en meer. Heel fijn weekend!

1 opmerking:

  1. Zondag tussen 13:00 en 17:00 is er ook Walk-in concerts festival. Live muziek in diverse winkels in de binnenstad van Groningen (www.facebook.com/walkinconcerts)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2014 Smakelijk Leven